Brainstormen over de nieuwe website van minister Ben Bot
Welkom op dit forum. U kunt hier discussiŽren over hetgeen waaraan een officiŽle website van minister Bot moet voldoen en ervaringen delen over bezoeken aan andere minister-sites. Heeft u een geweldig idee gepost of gevonden in dit forum, dan kunt deze hier invoeren. U tekent dan meteen de petitie. Lees de petitie wel eerst even door.

  • Om mee te discussiŽren dient u zich eerst te registreren (duurt max 20 seconden).
  • Voor vragen of klachten over de actie stuurt u een e-mail naar info@politiek-actie.net
    (positieve danwel negatieve kritiek over de actie hoort niet in dit forum thuis).
     FORUM | Registreer | Gebruikerslijst | Login | Zoeken | Help   


12forum per 12 juli over naar Mijnforum.nl

De forum-diensten van 12forum zijn verouderd. Binnenkort halen we de stekker eruit. Via Mijnforum.nl worden webforums anno 2017 aangeboden. Mogelijkheden die bij de tijd passen. Bijvoorbeeld het mobiel ready responsive ontwerp. Mijnforum komt in meerdere talen en met uitstekende beheer mogelijkheden.

Bestaande forums blijven online tot eind juli 2017. Beheerder hebben de mogelijkheid om na het opnenen van een nieuw Mijnforum gebruik te maken van de overstapservice. Berichten en gebruikers kunnen worden overgezet naar het nieuwe forum. Als je gebruik wilt maken van de overstapservice neem dan contact op met Mijnforum.  Subforum  Berichten  Reacties  Laatste bericht 
         
   Wat moet er volgens u op de nieuwe website van minister Bot komen?
Dit is de plaats om uitsluitend over constructieve ideeŽn te discussiŽren. IdeeŽn die invulling kunnen geven aan de nieuwe website van de minister. Kernwoorden zijn transparantie, begrijpelijkheid, dialoog en discussie, interactie, toegankelijkheid, gebruiksvriendelijk, beleidsdoelstellingen en evaluatie, enzovoorts.
12 21 re: (!@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$@$@#$)
28-06-2004 16:08
         
   Ervaringen met websites van ministers
Surft u weleens naar een minister? Vindt u daar altijd waarvoor u komt? Begrijpt u de informatie? Wat mist er op websites van ministers? Welke site van welke minister vindt u de beste? Staan de websites open voor dialoog en discussie? Worden de websites gebruikt voor transparantie van beleid? Zijn de sites interactief genoeg?
3 3 re: http://www.georgewbush.com/ (!@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$@$@#$)
28-06-2004 17:14
         
 Forum statistieken
Totaal aantal berichten: 58
Vandaag geposte berichten: 0
Geregistreerde forum gebruikers: 12
Vandaag geregistreerde gebruikers:   0
De nieuwste forum gebruiker: ignace Gryspeerdt
 5 laatst actieve gebruikers
!@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$@$@#$
!@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$@$@#$
!@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$@$@#$
!@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$@$@#$
!@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$@$@#$
 5 laatst geposte berichten
re: http://www.georgewbush.com/
http://www.georgewbush.com/
re:
re: Weblog
re: Toegankelijkheid

 

   
ÔŅĹ Copyright 2003 - 2006 12Forum.nl
Domeinregistratie door: Domeinstad

Mededeling: de moderator heeft besloten alle berichten te verwijderen die niet aan het forum-onderwerp gelieerd zijn.

Helaas is ook het forumdeel verwijderd waar burgers hun beklag konden doen over de actie. Dat is niet alleen omdat ťťn van de klagers dit onderdeel gehacked en gesloopt heeft (IP-adres bekend bij moderator), maar ook omdat het een ongefundeerde scheldkanonnade werd.

Dit forum biedt geen plaats meer om de actie te bekritiseren op haar opzet, maar uitsluitend om constructieve ideeŽn aan te dragen voor de nieuwe website van minister Bot. Dat is het doel van de actie.

Kritiek op de actie wordt op prijs gesteld. Deze kunt u vanaf nu zenden naar info@politiek-actie.net. Alleen goed beargumenteerde kritiek wordt in behandeling genomen.

Tot slot. Het is niet meer mogelijk om anoniem te posten. U dient zich te registreren.

Een gezonde, inhoudelijke, kwalitatieve en oplossing aandragende discussie toegewenst. Heeft u een geweldig idee in dit forum gepost of gevonden? Teken dan de petitie en voer het idee aldaar in: klik hier (lees wel eerst de petitie alvorens u tekent).

Met vriendelijke groet,
de moderator