Online:

H hallo !!!

Leuk dat je hier even binnenwipt. Als je op zoek bent naar een site, waar met respect voor elkaar over erotische en aanverwante zaken "gesproken" wordt, dan zit je hier goed ! Deze site is bedoeld voor mannen en vrouwen van 18+ die behoefte hebben om zich even over te geven aan erotische dromen.

meepraten op het forum
Kijk gerust even rond, voor gasten zijn enkele onderdelen toegankelijk. Spreekt het geheel je aan registreer je dan eenmalig zodat je actief mee kan dromen met ons.

Jezelf aanmelden voor het forum kan je aldaar doen. Voor vragen, opmerkingen of een groet hebben we een plekkie ingeruimd in het gastenboek.

"Het droomteam"
Vragen, opmerkingen of een groet....we vernemen het graag in ons gastenboek

Erotische dromen gastenboek
     Gastenboek / aanmelden nieuwsbrief | Registreer | Gebruikerslijst | Login | Zoeken | Help   


12forum per 12 juli over naar Mijnforum.nl

De forum-diensten van 12forum zijn verouderd. Binnenkort halen we de stekker eruit. Via Mijnforum.nl worden webforums anno 2017 aangeboden. Mogelijkheden die bij de tijd passen. Bijvoorbeeld het mobiel ready responsive ontwerp. Mijnforum komt in meerdere talen en met uitstekende beheer mogelijkheden.

Bestaande forums blijven online tot eind juli 2017. Beheerder hebben de mogelijkheid om na het opnenen van een nieuw Mijnforum gebruik te maken van de overstapservice. Berichten en gebruikers kunnen worden overgezet naar het nieuwe forum. Als je gebruik wilt maken van de overstapservice neem dan contact op met Mijnforum.

  Subforum  Berichten  Reacties  Laatste bericht 
         
   Gastenboek

Beheerders: Woman Dreams
26 482 seksshop (Gast)
29-01-2011 01:16
         

 

   
� Copyright 2003 - 2006 12Forum.nl
Domeinregistratie door: Domeinstad
Onlinehoer
webcamstad.nl (nieuw)


We zijn ook te bereiken via: erotischedromen@hotmail.com